Noutati

Status: In relatie cu brandul tau

Acest material contine info din culisele WuXing , mancare chinezeasca 

Unul dintre modurile pe care le apreciez cel mai mult de a explica ce inseamna un brand este locul pe care il ocupi in mintea si in inima clientului tau. Brand este un cuvant la moda, poate chiar cool, folosit atat de des, incat se intampla sa nu mai insemne nimic. Un brand implica dimensiunea de text, grafica, foto, video, relatie, experienta dintre organizatie si publicurile sale. Mereu. Mai ales in era digitala cand interactivitatea a explodat efectiv.

Am auzit antreprenori care dupa ce au inceput sa isi construiasca si sa isi dezvolte brandul afacerii folosesc cuvantul cu mare implicare, astfel incat poti sa simti ca este vorba despre un proces asemanator cu constructia unei case. O temelie puternica sustine o constructie solida. Am intalnit si persoane care nu se refera la afacera lor ca la o afacere, ci ca la un brand, desi sunt in faza de pre lansare.

 

Indiferent cum ar fi, un brand este despre permanenta, constanta, conectare. Sabin Cernea, fondatorul Wu Xing, mancare chineazeasca are o experienta in antreprenoriat de peste un sfert de secol. Cand a deschis afacerea sa, cuvantul brand nu era la moda. Acum Wu Xing este unul dintre brandurile romanesti solide si coerente. Acest rezultat are a face cu personalitatea lui Sabin, care a impartasit cu generozitate care sunt obiceiurile pe care le pastreaza si care ii garanteaza sanatate in promovare, dar si in cifre. Si, bineinteles, obiceiuri care il pastreaza conectat la client si garanteaza existenta unei relatii armonioase. Iata despre ce este vorba:

  • In fiecare luna, Sabin vorbeste personal cu 200 de client WuXing. Il intereseaza sa afle ce le place, ce isi doresc, ce apreciaza si nu numai. Repet, personal contacteaza 200 de clienti lunar.
  • Focus Grup cu profesionalisti pentru a dezvolta sau pentru a consolida produsele si serviciile
  • Alege si se asigura ca este inconjurat de experti

Daca nu ai vizionat deja  si vrei sa cunosti informatii din culisele brandului Wu Xing, primul operator din Bucuresti exclusiv de livrare la domiciliu de mancare chinezeasca te invit pe platforma BiziLive TV, televiziunea antreprenorilor, unde sunt realizator in emisiunea Brand UP editia in care Sabin Cernea mi-a fost invitat. Ne vedem in fiecare luna cu invitati care sunt dispusi sa impartaseasca din ceea ce au experiementat in domeniul marketing & comunicare & branding.

Cu incredere in puterea afacerilor romanesti de a fi branduri puternice,

Elena Prodan

***

Te invit sa afli mai multe despre noi. Communication Angels este o agentie concept cu o echipa formata din experti cu peste 15 ani de experienta in piata romaneasca, ce ofera servicii profesionale de marketing & comunicare & personal branding la cel mai bun raport calitate-pret.

Fiecare client beneficiaza de metodologia unica CCR – cadre comunicationale & relationale, care implica procese si livrabile profesionale, astfel incat, cu cat bugetul este mai eficientizat, rezultatele sunt mai  crescute.

In portofoliul nostru, se numara proiecte complexe realizate alaturi de antreprenori romani, corporatii sau personalitati din zona business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *