Cadru general

Prodan & Co este denumirea comerciala a Sc. Communication Angels Srl , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Sabinelor, nr 119, sector 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/4413/2014, cod unic de inregistrare fiscala 33042240.

Vanzator – Sc. Communication Angels Srl

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta de peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Sc. Communication Angels Srl (electronic, mass media etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Sc. Communication Angels Srl  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/ Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Site – web site-ul www.e-prodan.ro.ro, magazinul online gazduit la aceeasi adresa si subdomeniile acestuia.

Produsesi Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

– informatii legate de Produselesi/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Produse si Servicii precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre Sc. Communication Angels Srl , Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Politica de functionare

Orice persoana fizica sau juridica are accesul permis pe site-ul www.e-prodan.ro cu scopul de a se informa, a se educa, de a plasa o comanda sau de a se in scrie la un eveniment cu conditia de a respecta Termenele si conditiile.

 

Site-ul www.e-prodan.ro poate servi clientii in urmatoarele scopuri:

 • Informare cu privire la serviciile si produsele oferite
 • Informare si educare cu privire la subiecte precum: marketing, comunicare, personal branding, dezvoltare personala, public relations (PR), social media, coaching etc.
 • Vizionare de materiale gratuite
 • Comanda produse
 • Comanda servicii de marketing &comunicare &coaching &dezvoltare perosnala
 • Plata produse sau servicii
 • Inscriere la evenimente
 • Recomandarea produselor si serviciilor Communication Angels SRL

Site-ul www.e-prodan.ro NU se utilizeaza pentru:

 • Actiuni ilegale (de ex. platiilegale)
 • Exprimarea de continut defaimator, agresiv, indecent, obsceb, instigator s.a.

Pentru a accesasi beneficia de produsele si serviciile expuse in acest site, clientul are obligatia de a furniza intr-un mod corect si real toate informatiile solicitate in procesul de vanzare-cumparare.

In cazul in care apar erori in functionare site-ului, vom lua in cel mai scurt timp masurile necesare pentru remedierea situatiei si pentru a garanta buna functionare a platformei.

Avem dreptul de a folosi in scopuri de marketing si de promovare comentariile, review-urile sau orice tip de continut scris de vizitatorii si clientii site-ului.

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate Sc. Communication Angels Srl  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Sc. Communication Angels Srl . In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa catre office@e-prodan.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Politica de comunicare cu vanzatorul

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Ne rezervamdreptul de a nu aproba si/ sau de a sterge imediat orice continut ce implica limbaj nepotrivit/ agresiv/ defaimator sau care adduce jigniri, stare de discomfort sau prejudicii de imagine companiei sau clientilor companiei si vizitatorilor site-ului.

Ne rezervam dreptul de a opri sau de a limita accesul la site a persoanelor care nu respecta termenii si conditiile. In acest caz, restrictionarea sau anularea accesului se realizeaza fara o notificare in prealabil si fara raspundere.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Sc. Communication Angels Srl  isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Realizarea unui cont in magazinul online www.e-prodan.ro.ro

Orice vizitator poate accesa resursele gratuite sau contra cost existente pe magazinul online www.e-prodan.ro prin realizarea unui cont de membru, apasand butonul Contul meu de pe home page , dupa care creeaza cont si completarea tuturor pasilor necesari.

Datele solicitate pentru crearea contului (nume, prenume, email, telefon, oras, varsta, ocupatie) trebui esa fie reale pentru a se putea crea contul. Va asumati responsabilitatea pentru pastrarea in siguranta a userului si a parolei primite, a tuturor informatiilor privind inregistrarea in site, autentificarea si contul.

Realizarea unei comenzi pe site

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produse si/ sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a userului si parolei a contului prin care are acces la produsele si serviciile achizitionate.

Pentrurealizareauneicomenzitrebuierespectatiurmatoriipasi:

 1. Alegeprodusu/serviciul droit
 2. Fa click pe produs si selecteaza optiunea adauga in cos. Repeta aceasta actiune pentru fiecare produs/ serviciu ales
 3. Du-te la cosul de cumparaturi si plaseaza comanda
 4. Daca nu esti autentificat, autentifica-te sau daca nu ai cont, creeaza un cont
 5. Introdu informatiile solicitate complet, real si corect
 6. Realizeaza plata prin serviciul NETOPIA PAYMENTS

Adaugarea unui Produs/ Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului/ Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

a.neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

 1. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Sc. Communication Angels Srl , in cazul platii online;
 2. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Anularea comenzii

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunte la un Serviciu, în termen de 14  zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renuntare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Produs – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta nu va mai avea acces la produse/servicii si/sau I se va anula contul pe site-ul www.e-prodan.ro, inclusiv I se va anula accesul la eventualele cadouri sau bonusuri care au insotit produsul/serviciul. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
a.  pentru Comenzile achitate cu card bancar ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
b.  pentru Comenzile achitate cu Op/iTransfer/ -> prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

Produse/servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 1. contractele de prestari de servicii, dupaprestarea completaa serviciilor, dacaexecutarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupace acesta a confirmat caa luat cunostintade faptul caîsi va pierde dreptul la retragere dupaexecutarea completaa Contractului de catre Vanzator;
 2. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 3. furnizarea de Produse personalizate în mod clar;
 4. furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca îsi va pierde dreptul la retragere.

Politica de preturi a site-ului

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) .

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Dupa 20 (douazeci) zile de la achizitionarea unui Produs sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Produsul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Produselor.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Sc. Communication Angels Srl , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/ Cumparatorului/ Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Sc. Communication Angels Srl , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Sc. Communication Angels Srl  asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Sc. Communication Angels Srl .

Orice Continut la care Clientul/ Cumparatorul/ Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Sc. Communication Angels Srl  si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Sc. Communication Angels Srl  cu referire la acel Continut.

In cazul in care Sc. Communication Angels Srl confera Clientului/ Cumparatorului/ Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/ Cumparatorul/ Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Sc. Communication Angels Srl  pentru respectivul Client/ Cumparator/ Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Sc. Communication Angels Srl  si/sau al angajatului/ prepusului Sc. Communication Angels Srl  care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 Confidentialitate

Sc. Communication Angels Srl  va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in acest text.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/ Client cu privire la Comanda/ Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Sc. Communication Angels Srl  nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terti si nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea e Sc. Communication Angels Srl .

Specificatii cu privire la plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Produsesi/sau Servicii vandute de Sc. Communication Angels Srl.

Pentru o corecta comunicarea facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Sc. Communication Angels Srl, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Communication Angels in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 72 de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@e-prodan.ro

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

Accesul produselor/ serviciilor

In cazul produselor, accesul se va face imediat in cadrul magazinului online.

In cazul serviciilor, veti fi contactat in maxim 48 de ore pentru a demara implementarea serviciului. In cazul in care nu sunteti contactat te rugam sa ne contactezi la 0728.888.001 office@e-prodan.ro

Raspundere

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul isi rezervadreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificataa Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

Prelucrarea datelor cu character personal

Politica de cookie

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.