Noutati

Dr. Elena Prodan

Elena Prodan a realizat un doctorat în Științele Comunicării la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Este profesor colaborator, printre cursurile și seminariile susținute la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării se află: Relații Publice Sectoriale, Modă, New Media, Globalizare, Gestiunea Crizei, Introducere în Relații Publice, Comunicare cu Mass Media.

Elena Prodan a absolvit masteratul de Campanii publice și publicitate, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București, a absolvit GM MasterClass Academy – General Manager la CBC România, este coach certificat, deține o diplomă de consilier dezvoltare personală. Elena Prodan este preocupată de a deschide perspectiva de mentorat pentru studenții ce se pregătesc să ajungă specialiști în industriile de comunicare și este preocupată de cercetare în zona de comunicare integrată, respectiv de a cerceta abordarea de dezvoltare multidisciplinară și de acțiune pluridisciplinară din cadrul echipelor ce realizează proiecte de comunicare integrată.

În 2012, Elena Prodan a fondat agenția de marketing digital și promovare strategică, Prodan & Co (inițial EPR Concept). Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul promovării și în construirea de sisteme de marketing și comunicare, platforme de personal branding și campanii de comunicare integrată pentru branduri consacrate și business-uri antreprenoriale, precum Antena 1, Realitatea TV, RaRa Group – Radisson Brasov, Agricin, Clinicile Implantodent, Red Bull, Mercedes Benz, Vego Holdings și nu numai.

Înainte de a fonda propria agenție de marketing și comunicare, Elena Prodan a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani și a recrutat și condus două echipe de specialiști în comunicare. Din această funcție, a contribuit la lansarea X Factor România, Top Chef, Next Top Models și nu numai și a gestionat platformele de brand personal al celor mai puternice persoane publice din televiziunea românească.

Alți alți aproape patru ani i-a petrecut în echipa de PR Realitatea Media Group. În această perioadă, a participat la proiectul de anvergură Zece pentru România care a implicat și invitați speciali pentru Henry Kissinger. A lucrat cu unele dintre cele mai complexe persoane publice din țară și a dezvoltat campanii de promovare de anvergură.

Elena Prodan sustine sesiuni  de coaching comunicare cu personalități din zpna de business și coaching personal branding. Elena Prodan este realizatorul emisiunii Brand Up la BiziLiveTV, televiziunea antreprenorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *