Coachingul este un process professional care foloseste sisteme avansate de intrebari pentru a te ghida sa iti accesezi resursele intr-un mod constructiv, sa iti atingi potentialul si sa te deblochezi daca este cazul. Este un suport excelent pentru progres, pentru performanta si pentru potentarea resurselor.

Un coach profesionist

nu da sfaturi

nu judeca

nu interfereaza

Coachingul este un antrenament complex prin care iti intelegi mecanismele emotionale si cognitive, iti decodifici comportamentele distructive, astfel incat sa iti realizezi cu adevarat obiectivele personale sau profesionale.

Dezvoltarea si deblocarile care se produc prin coaching sunt extrem de valoroase. Referinta cea mai solida a coachingului a pornit din lumea sportului, fiind un support pentru performanta sportiva, dar in timp a evoluat si a devenit un instrument professional pentru zona de business, precum si pentru zona personala.

Sesiunile de coaching se realizeaza doar cu Phd Elena Prodan.

Referinte Elena Prodan:

  • Doctorat in Stiintele Comunicarii, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti
  • Business Coaching Academy la CBC Romania,
  • Programul de coaching Hay House, America,
  • Programul de Consilier Dezvoltare personala, Confident Business Training, Romania
  • Academia de Hipnoza, Past Lives Regression Academy, Londra
  • Curs depasireadependentelor, Confident Business Training, Romania

Consulta toate detaliile aici

COACHING

Achizitioneaza acum o sesiune de coaching cu Phd. Elena Prodan si vei lucra cu tactici profesionale, de ultima ora, pentru a-ti atinge obiectivele in domeniul comunicarii, marketingului si/sau brandului personal.

Translate »
>