Dan Negru

"Ma leaga de Elena Prodan multi ani de colaborare la Antena 1 si pot sa spun ca adeseori imaginea mea publica a fost aparata sau promovata datorita capacitatii ei profesionale. Sper sa mai am sansa sa lucrez alaturi de Elena. Multumesc pentru tot."

Simona Gherghe

"Am lucrat cu Elena vreme de 4 ani. Este un foarte bun specialist in Public Relations, un om foarte cald, cu tact, cu simtul raspunderii. E printre putinii din bransa asta care are un doctorat in comunicare, ceea ce o plaseaza printre cele mai apreciate nume din domeniu."

Promenada Mall

"Pe Elena Prodan am cunoscut-o in momentul in care aveam nevoie de un om performant pentru a livra servicii de PR pentru aniversarea primului an de viata a Promenada Mall. Am realizat un eveniment de anvergura pentru clientii Promenada Mall si apreciez ca Elena a gestionat grozav actiunile de comunicare propuse: realizarea unei emisii in direct din locatie a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, Antena 1, implicarea mai multor persoane publice si bloggeri si lista nu se opreste aici. O recomand si voi lucra oricand cu placere cu Elena Prodan. - "

Razvan Simion

"Cred doar in oamenii ce se implica si sufleteste in proiectele de comunicare iar Elena Prodan mi-a demonstrat ca exista o lume chiar si dincolo de aceasta granita afectiva. Calculata in PR de criza, perfecta in comunicarea interna, inventiva in toate proiectele tv in care s-a implicat, Elena Prodan m-a ajutat enorm in campaniile Neatza, X Factor cat si in amplele desfasurari BTL pe care le-am trait impreuna in toti acesti ani."

The Harbour

"Am colaborat si colaborez cu Elena Prodan pentru organizarea evenimentului de relansare Harbour, strategii de comunicare si de promovare, comunicare social media si content markenting. Am apreciat profesionalismul si implicarea, gandirea strategica pe termen lung si eficienta. De fiecare data cand voi avea nevoie de servicii de promovare, alegerea Nr.1 este Elena Prodan si agentia ei. "

Constantin

"Am inceput colaborarea cu "ingerii comunicarii" chiar de la nasterea brandului Constantin Limited. Inca de la prima intalnire cu Elena Prodan, parintele Communication Angeles, ideile, strategiile, conceptul de branding, toate s-au asezat atat de frumos. Am observat imediat o asezare in piata a brandului si un castig de incredere venit din partea clientilor nostri. Mergem in continuare mai ambitiosi cu fiecare zi ce trece si ne bucuram de o colaborare care, iata, da deja roade. - Alexandru Constantin, Constantin Limited"

Andreea Mitrache, National Communication Manager

Red Bull

"Apreciez intotdeauna serviciile profesioniste si oamenii care livreaza la standardele dorite. O recomand pe Elena Prodan pentru eficienta si modul ei de a fi implicat si focusat pe solutii. "

Dani Otil

"O cunosc pe Elena Prodan de multi ani deja si …nu ii mai numar acum. Am lucrat impreuna atat la Neatza sau lansarea X Factor in Romania, dar si dupa ce ea a creat agentia ei concept. O recomand pentru pregatirea si profesionalismul pentru care da dovada in fiecare proiect, pentru implicare, seriozitate si pentru ca are toata pregatirea de a avea o gandire strategica temeinica."

Implanto Dent

"Actul medical de calitate, excelenta in serviciile medicale sau premierele nationale si internationale cu care Implantodent se mandreste ar fi fost simple cuvinte fara suportul eficient in promovarea Implantodent de care am beneficiat in colaborarea cu Elena Prodan. Nu de putine ori s-a dovedit ca un medic stralucit poate fi un comunicator mediocru si putine doar exemple pot infirma aceasta realitate. De aceea, am gasit in Elena Prodan "fragmentul" care ne lipsea. Dr. Chemal Taner, Clinicile Implantodent"

Master Build

"Pentru Master Build, colaborarea cu Elena Prodan a insemnat un plus important pentru imaginea companiei. Implicarea, profesionalismul, solutiile eficiente si complexe pe care le ofera ne-au dat siguranta ca realizam o comunicare profesionista pe canalele social media. O recomandam cu incredere! "

Clinica 32

"Elena Prodan este profesionistul care a construit un sistem de comunicare performant pentru Clinica si pentru echipa 32.

Astazi, businessul si echipa au castigat enorm datorita muncii Elenei. O apreciem pentru implicare, modul ei de a aborda proiectele este ca si cum lucreaza pentru afacerea ei, onestitate si exigenta, rar am intalnit un om in domeniu care sa fie atat de orientat spre rezultate si spre a oferi o solutie unica si complexa clientului astfel incat businessul sa castige. De abia asteptam sa construim mai departe campanii de promovare inteligente si o comunicare sincera si onesta cu pacientii nostri. "

Ellida Toma

"Elena este unul dintre cei mai buni oameni de comunicare din tara, alaturi de care voi lucra oricand cu incredere si cu liniste. Implicarea si profesionalismul ei imi vor da intotdeauna siguranta ca obiectivele businessului vor deveni realitate."

Translate »
>