Simona Radu

By Prodan Elena

iunie 1, 2022


Simona este medic psihiatru, psihoterapeut si filozof. Interesata de interfata Psihiatrie/Psihologie/Filozofie. A facut studii de medicina in Romania si Franta unde si-a descoperit interesul pentru “functionarea” mintii omenesti. Si-a continuat studiile alegand psihiatria. S-a pregatit la St George’s Medical School din Londra si Oxford School of Psychiatry. Parcursul profesional i-a fost modelat de oamenii pe care i-a intalnit si de spatiile in care a trait, si ramane perpetuu fascinata de complexitatea si originalitatea experientelor umane. Cum devenim ceea ce suntem, permanenta modulare a personalitatii, dezvoltarea sinelui sunt doar cateva din subiectele care o preocupa.

Dr Simona Radu-Rauta activaeza in cadrul propriului cabinet medical. De asemenea colaboreaza cu ONG-uti si cu alte centre medicale din Bucuresti. In afara travaliului clinic a tinut un numar de lecturi si workshopuri pe tema satisfactiei emotionale si a dezvoltatriii personalitatii. Colaborarile sale includ prezentari le Ensight srl, CEO Clubs Romania, Cartiresti, ARTCUB, Editura TREI – unde este frecvent invitata sa vorbeasac in cadrul saptamanii Psi. 

Comunicarea medic-pacient este un subiect pe care l-a abordat deseori atat in prezentari cat si in cadrul cursurilor de comunicare organizate de Hospice Casa Sperantei, atat la nivel national cat si regional.

Translate »
>