Catalina Bordianu

By Prodan Elena

iunie 1, 2022


Catalina este avocat cu o practica de peste 15 ani si membru in Baroul Bucuresti.

A urmat studii aprofundate in Drept International si European si Drept Medical.

De 10 ani practica sa este axata pe organizarea si functionarea activitatii medicale, solutionarea sesizarilor in fata Comisiei de malpraxis din cadrul Directiilor de Sanatate Publica si a Colegiilor medicilor, precum si gestionarea litigiilor de malpraxis civile si penale.

Etica si bioetica sunt domenii de interes, precum si gestionarea relatiei medicului cu pacientul, confratii si asociatiile profsionale.

A contribuit ca lector de drept medical la Asociatia Dental Office Managers din 2014 la peste 8 editii ale cursurilor de instruire in management medical.

In anul 2018 Bordianu&Asociatii a primit Premiul pentru activitatea derulata in domeniul Dreptului Medical de la prestigioasa publigatie The Times Legal Innovations.

Este formator, un bun ascultator si un esentialist in gandire si actiune.

Clinica Zetta a început colaborarea cu doamna avocat Bordianu acum aproximativ 1 an de zile. Inițial ne-am cunoscut la un eveniment de networking și ce mi-a atras atenția, pe lângă experiența în domeniul juridic medical, a fost pasiunea pentru cariera pe care a ales-o. Pot spune că ne-a ajutat extrem de mult să facem ordine din punct de vedere juridic în modul în care ne desfășuram activitatea și, mai mult, a venit cu soluții bune și eficiente de fiecare dată când ne-am lovit de o situație excepțională. Am apreciat mereu faptul ca își face timp să ne viziteze oricând avem nevoie.

Select a Quiz
Translate »
>