Servicii profesionale de marketing digital & comunicare & personal branding

AM GASIT O SOLUTIE EFICIENTA PENTRU FIECARE CLIENT DIN PORTOFOLIUL NOSTRU. VOM GASI SOLUTIA LA CEL MAI BUN RAPORT CALITATE PRET SI PENTRU TINE

Servicii bazate pe metodologie profesionala

Construim si dezvoltam sisteme de marketing digital& comunicare si platforme de personal branding  pentru a asigura spatiul potrivit de exprimare catre audientele potrivite. Totul se bazeaza pe metodologii profesionale ce asigura controlul si predictia rezultatelor. 

Experti cu competente 360

Echipa Prodan & Co este formata exclusiv din pofesionisti cu peste 15 ani de experienta in domeniile: marketing, PR, copywriting, personal branding, foto&video, comunicare, managementul crizei, NLP, coaching. Fiecare solutie oferita implica o strategie cu abordare multidisciplinara pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Parteneriat 100% transparent

Pentru noi fiecare proiect reprezinta un parteneriat pe care il onoram si il respectam. Oferim garantii reale si transparenta la fiecare pas si, bineinteles, fara costuri ascunse. Suntem alaturi de fiecare client cu solutii complete, profesionale, validate in piata romaneasca. 

Viziunea & Misiunea Prodan & Co

* Viziunea noastra este de a crea si sustine relatii semnificative prin care sa se exprime potentialul cel mai inalt al companiei sau persoanei dumneavoastra. 

* Transformam in realitatea viziunea prin misiunea de a :  - dezvolta strategii si tactici de  marketing & comunicare & personal branding , astfel incat businessul / persoana sa optimizeze bugetul si sa maximizeze rezultatele obtinute.

– dezvolta strategii si tactici de comunicare si promovare, astfel incat businessul / persoana sa fie conectata la clientii si la comunitatea sa intr-un mod profesional si util.

– a ajuta antreprenorii si echipele de marketing si comunicare ale corporatiilor  pentru a-si atinge obiectivele de comunicare si de business la nivel maxim.

Phd. Elena Prodan

Elena Prodan este fondator Prodan & Co si are un doctorat in stiintele comunicarii. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul promovarii, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani si alti 4 ani i-a petrecut in echipa de PR Realitatea Media Group. A lucrat cu cele mai importante persoane publice din tara si a dezvoltat campanii de promovare de anvergura alaturi de Mercedes, Red Bull, Promenada Mall, Clinicile 32, Clinicile Implantodent, Nicolai Tand si nu numai. Este realizator Brand Up, BiziLive Tv, televiziunea antreprenorilor si sustine MasterClass-uri si sesiuni de coaching de marketing& comunicare & personal branding.

Servicii profesionale de marketing digital & comunicare & personal branding

Beneficii UNICE

* Metodologia I.D.U (incredere, diferentiere, unicitate) * Metodologia C.C.R (cadre comunicare si relationare) * Sistem personalizat conflict coaching  * Servicii 100% personalizate cu abordare  multidisciplinara la nivel de expert * Exclusiv echipa formata din experti  * Peste 15 ani de experienta in marketing & comunicare & personal branding  * Solutii profesionale 100% testate in piata romaneasca  * Client service profesional

118662765_3289336297800549_6462431704989926894_n-600x914
thumbnail

Este momentul sa faci un pas important pentru compania sau brandul tau personal

* Consultanta marketing & comunicare & personal branding
* Servicii de marketing digital complete
* Servicii de personal branding
* Administrare pagini social media
* Event Management
* Servicii comunicare interna
* Managementul crizei
* Servicii complete foto & video
* Copywriting
* One day coaching
* MasterClass & Coaching 

Clientii ne recomanda

Suntem onorati sa cream spatiul de exprimare si sa sustinem dezvoltarea fiecarui proiect!