Servicii bazate pe metodologie profesionala

Construim si dezvoltam sisteme de marketing digital& comunicare si platforme de personal branding  pentru a asigura spatiul potrivit de exprimare catre audientele potrivite. Totul se bazeaza pe metodologii profesionale ce asigura controlul si predictia rezultatelor. 

Experti cu competente 360

Echipa Prodan & Co este formata exclusiv din pofesionisti cu peste 15 ani de experienta in domeniile: marketing, PR, copywriting, personal branding, foto&video, comunicare, managementul crizei, NLP, coaching. Fiecare solutie oferita implica o strategie cu abordare multidisciplinara pentru a ajunge la rezultatele dorite. 

Parteneriat 100% transparent 

Pentru noi fiecare proiect reprezinta un parteneriat pe care il onoram si il respectam. Oferim garantii reale si transparenta la fiecare pas si, bineinteles, fara costuri ascunse. Suntem alaturi de fiecare client cu solutii complete, profesionale, validate in piata romaneasca. 

1

Din 2014, construim relatii semnificative intre companie/persoana si publicurile relevante


Beneficii UNICE* Metodologia I.D.U (incredere, diferentiere, unicitate)
*Metodologia C.C.R (cadre comunicare si relationare)
*Sistem personalizat conflict coaching 
*Servicii 100% personalizate cu abordare  multidisciplinara la nivel de expert
*Exclusiv echipa formata din experti 
*Peste 15 ani de experienta in marketing & comunicare & personal branding 
*Solutii profesionale 100% testate in piata romaneasca 
*Client service profesional


Este momentul sa faci un pas important pentru compania sau brandul tau personal


* Consultanta marketing & comunicare & personal branding 
* Servicii de marketing digital complete
* Servicii de personal branding 
* Administrare pagini social media 
* Event Management
* Servicii comunicare interna
*Managementul crizei
*Servicii complete foto & video
*Copywriting 
*One day coaching
*MasterClass & Coaching 


Viziunea & Misiunea Prodan & Co

* Viziunea noastra este de a crea si sustine relatii semnificative prin care sa se exprime potentialul cel mai inalt al companiei sau persoanei dumneavoastra. 

* Transformam in realitatea viziunea prin misiunea de a :  - dezvolta strategii si tactici de  marketing & comunicare & personal branding , astfel incat businessul / persoana sa optimizeze bugetul si sa maximizeze rezultatele obtinute.

– dezvolta strategii si tactici de comunicare si promovare, astfel incat businessul / persoana sa fie conectata la clientii si la comunitatea sa intr-un mod profesional si util.

– a ajuta antreprenorii si echipele de marketing si comunicare ale corporatiilor  pentru a-si atinge obiectivele de comunicare si de business la nivel maxim.

Testimoniale clienti 

Promenda Mall

"Pe Elena Prodan am cunoscut-o in momentul in care aveam nevoie de un om performant pentru a livra servicii de PR pentru aniversarea primului an de viata a Promenada Mall. Am realizat un eveniment de anvergura pentru clientii Promenada Mall si apreciez ca Elena a gestionat grozav actiunile de comunicare propuse: realizarea unei emisii in direct din locatie a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, Antena 1, implicarea mai multor persoane publice si bloggeri si lista nu se opreste aici. O recomand si voi lucra oricand cu placere cu Elena Prodan. - "

Dani Otil, Antena 1

"O cunosc pe Elena Prodan de multi ani deja si …nu ii mai numar acum. Am lucrat impreuna atat la Neatza sau lansarea X Factor in Romania, dar si dupa ce ea a creat agentia ei concept. O recomand pentru pregatirea si profesionalismul pentru care da dovada in fiecare proiect, pentru implicare, seriozitate si pentru ca are toata pregatirea de a avea o gandire strategica temeinica."

Razvan Boberis, Clinica 32

"Elena Prodan este profesionistul care a construit un sistem de comunicare performant pentru Clinica si pentru echipa 32.

Astazi, businessul si echipa au castigat enorm datorita muncii Elenei. O apreciem pentru implicare, modul ei de a aborda proiectele este ca si cum lucreaza pentru afacerea ei, onestitate si exigenta, rar am intalnit un om in domeniu care sa fie atat de orientat spre rezultate si spre a oferi o solutie unica si complexa clientului astfel incat businessul sa castige. De abia asteptam sa construim mai departe campanii de promovare inteligente si o comunicare sincera si onesta cu pacientii nostri. "

Phd. Elena Prodan

Elena Prodan este fondator Prodan & Co si are un doctorat in stiintele comunicarii. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul promovarii, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani si alti 4 ani i-a petrecut in echipa de PR Realitatea Media Group. A lucrat cu cele mai importante persoane publice din tara si a dezvoltat campanii de promovare de anvergura alaturi de Mercedes, Red Bull, Promenada Mall, Clinicile 32, Clinicile Implantodent, Nicolai Tand si nu numai. Este realizator Brand Up, BiziLive Tv, televiziunea antreprenorilor si sustine MasterClass-uri si sesiuni de coaching de marketing& comunicare & personal branding.

Suntem onorati sa iti fim parteneri! 

Oferim gratuit o sesiune de consultanta Blitz pentru a-ti identifica 100% personalizat si cu abordare multidisciplinara nevoile si potentialul real in marketing digital & comunicare & personal branding. Contacteaza-ne!

Prodan-Marketing   |   LinkedIn   |   

Wu xing, Bizilive tv, elena prodan, communication angels
Translate »
>